22-10-12

Allemaal diertjes

Natalie heeft er vandaag al meteen een druk programma opzitten: 2x een half uurtje lezen en rekenen met juf Conny, 2x kine, een fotootje van haar bekken, eten in de Leefgroep, 2x een uur buikig ...afwisseling genoeg voor mijn kleine meid. Nu mag ik er nog bijzijn overdag, na 2 weken niet meer. Dan moet ze het alleen doen, van 9u tot 17u.

Het splitsen met de juf lukte trouwens goed. Bij de kine heeft ze al recht op haar bed moeten zitten, terwijl ze maar met 1hand mocht steunen. De foto zag er goed uit volgens de kine (dokter moet dit morgen bevestigen).

En de buikig? Dat was het heerlijkste moment van de dag!!! Want we mochten naar buiten, Natalie liggend op haar buik op haar brancard, gingen we naar de diertjes kijken: ezel, paarden, geiten, schapen, kippen, cavia, konijnen, hangbuikzwijn.. En dat onder een stralende warme zon. Heerlijk, zeker voor Natalie die in 3 weken helemaal NIET buiten geweest is! Na een uurtje moesten we terug in de Leefgroep zijn, want dan moest ze terug gedraaid worden. Een peertje laten snijden als vieruurtje en dan terug naar buiten. Opnieuw diertjes kijken, babbeltje doen, Sinterklaasboekje kijken. Zo een heerlijk moeder-dochtermoment, die 1,5u buiten heeft ons helemaal opgekikkerd.
Het was nodig, de dip was indrukwekkend diep vandaag. Had op voorhand helemaal niet ingeschat dat dit zo 'n grote stap zou zijn. Het ging te goed thuis, was te makkelijk geweest. En dan komt het dubbel zo hard aan natuurlijk!

Ook dan omdat Louise aan de telefoon daarstraks ontroostbaar was. Zogezegd omdat het huiswerk moeilijk was (maar als dat niet lukt, legt de juf het toch gewoon opnieuw uit, geen enkele juf die daar moeilijk over doet op De Toverboom), maar het zal ook de ontlading geweest zijn: heel erg moe van het drukke weekend, van de Nachtmerrie vannacht en dan mama en zus niet thuis. Je zou voor minder over je toeren zijn...
Ondertussen volgens papa huiswerk toch gelukt, Louise terug tot rust gekomen en het ellendige gevoel bij mama terug gemilderd.

Vanavond wilde Natalie ook in de Leefgroep eten, is een goed teken zeker? (middag is verplicht, avond niet). Dus eet mama alleen in de cafetaria. Enige plaats waar ik Wifi-bereik heb!! Op de kamer dus niet! Dat wordt lezen 's avonds i.p.v. schrijven.

Commentaren

Fijn dat jullie vandaag ook van het zonnetje konden genieten. Het was inderdaad zo'n prachtig weer buiten.
Wel spijtig dat er geen echte leeftijdgenootjes voor Natalie zijn, maar ze heeft blijkbaar wel een heel druk programma.
Hopelijk gaat op die manier de tijd wel snel voorbij.
De beste wensen nog,

Gepost door: Lieve | 22-10-12

Reageren op dit commentaar

Leen, ik vind dat jullie al heel goed gestart zijn ... vooruit kijken ... ik weet zeker dat het jullie lukt !

Weet dat ik wil helpen, hé ! Ik heb het gisteren ook nog eens aan Stef gezegd.

VEEL DOORZETTINGSVERMOGEN ! Myriam

Gepost door: myriam Smets | 23-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.