23-10-12

Dit geloof je nooit!!

"Mama, ik wil dat het stopt, dit is teveel, echt teveel mama".
Dit waren Natalie haar woorden om 0u06 vannacht toen we met de ambulance van Pulderbos naar Gasthuisberg reden.
This is too much!

Om 19u30 werd Natalie onwel, braken, de salami moest eruit. Toen ze weinig reageerde op mijn vragen, ging mijn hart al sneller slaan. Opnieuw braken, en nog en nog.
Toen plots hevige hoofdpijn, ze kreste het weer uit van de pijn. Haar rechtop zetten mag natuurlijk niet. Niets kunnen doen, alleen maar toekijken hoe ze ligt af te zien.
This is too much.

Om 1u op spoed, om 3u45 op de kamer, CT-scan gehad, geen duidelijke uitzetting. Oogarts en RX morgen, dan overleg, tegen de middag weten we of ze zullen ingrijpen.

Een slapeloze nacht. En mogelijk een nieuwe drain operatie ...
Of mogen we toch nog stilletjes hopen dat dit een migraine aanval is ? Of zoeken van een nieuw evenwicht nu ze zolang plat ligt al ?

This really is too much ... For both of us.
(en voor papa thuis die niet kon gecontacteerd worden zolang we op spoed zaten)

Commentaren

Hoi Leen en Nathalie ,

Is dat schrikken zeg , het kaarsje brandt hier weer en van op de zetel zend ik jullie constant de meest positieve vibes ! Ik bid niet veel , ben eigenlijk een huis-tuin en keuken katholiek , maar vandaag doe ik het toch , voor Nathalie , voor jullie . Als de papa bij jullie wil zijn, kunnen Louise en Katrien deze avond hier terecht . Ze kunnen ook blijven slapen . Laat maar iets weten . Dikke knuffel !
Tina

Gepost door: Tina | 23-10-12

Reageren op dit commentaar

Het is inderdaad 'too much'.
Waarom toch? Ik kan er behoorlijk boos om worden. Waarom moet een kind dit toch allemaal meemaken? Verdorie toch. Ik zoek naar woorden, maar vind ze niet. Ik stuur al mijn kracht die ik hier heb naar jou en Natalie.
Dikke knuffel
Paula x

Gepost door: Paula | 23-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.