26-10-12

Hier ben ik terug se ...

... zei mijn schat toe ze vanavond aan de keukentafel zat om te eten. Op haar plaatsje, aan het raam naast papa.
Eigenlijk alle emoties samengevat in één zin: eindelijk thuis, eindelijk iedereen bij elkaar, terug zittend eten, terug spelen aan tafel, gewoon zoals het hoort te zijn dus, gewoon terug kind zijn !

Vandaag heeft ze overigens een prima dag gehad. Verschillende therapieën goed verdragen, tussendoor in leefgroep gebleven waar ze zich goed geamuseerd heeft, eerste sommetjes gemaakt bij de juf zonder handen gezeten bij kine  ...  Papa heeft haar vandaag tussendoor ook - zonder hulp - in bad gestopt en na deze verfrissing, wilde ze zelf terug naar de leefgroep. Bij papa loopt het allemaal zoveel vlotter!

Ze zei ook dat ze al een vriendinnetje gemaakt heeft, Sarah dus. Hopelijk is ze maandagmorgend even enthousiast als ze er terug een ganse week naartoe moet.

Maar eerst genieten nu van een rustig welverdiend weekend. Genieten wordt het zeker, er staat zelfs een verjaardagsfeestje van een neefje op het programma. Uitgesteld speciaal voor Natalie zodat ze toch een beetje mee kan feesten, al mag ze dan maar 3 x 30min. per dag aan tafel zitten.

Het woord weekend krijgt voor ons een heel andere dimensie. Weekends zijn altijd iets om naar uit te kijken, voor de meesten onder ons allicht toch. Maar voor ons is het ook eventjes terugkeren naar het normale leven.

Eventjes een rustpunt na een heel bewogen eerste week.
Eventjes genieten van thuis-zijn ... en van slapen in ons eigen bedje!

Commentaren

Een heel fijn weekend, Leen !

Gepost door: Lieve | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.