27-10-12

Verleiding

Als het goed gaat, is de verleiding groot om ervan uit te gaan, dat ook de rest van het proces vlekkeloos zal verlopen.
En als het goed gaat, is de verleiding groot om meer te doen dan mag.

Want 3 x 30 minuten is "wauw" als je van helemaal niks komt, maar toch zo snel voorbij als het goed gaat. Bovendien had ik Natalie beloofd dat ze vandaag mocht kleien. Met het wekkertje ernaast weliswaar, extra 30 minuten zitten is al wat ik durf toegeven.
Het werd een heel gezellig half uurtje, Katrien speelde mee, Louise sloeg aan het schilderen. Dit duurde nog lang nadat Natalie al terug was moeten gaan liggen. Meer dan 20 tekeningen werden geschilderd, tientallen diertjes gekleid...

Ja, de eerste dag liep volledig zoals verwacht, in harmonie, in rust, in vreugde.
Bovendien is er ook in en om het huis behoorlijk geklust door papa, dat brengt ook rust, in mijn hoofd dan...

Er waren ook enkele korte bezoekjes een leuke afwisseling toch ook wel! maar vooral de rust en het samen zijn als gezin heeft deugd gedaan.

Ik heb het enkelen al horen zeggen, terwijl ze er dan bij zeggen dat ze het bijna niet duren. Dus zal ik het zelf zeggen: het is inderdaad iets om een beetje jaloers op te zijn, de tijd die wij nu hebben om met onze kinderen bezig te zijn.
Het is gewoon en prioriteit nu. En dus wordt er me veel werk uit handen genomen (koken bv., ben ik zoooo blij voor ), dat anders steeds voorrang heeft op het "spelen" met de kinderen. Nu niet, nu staat quality time op de eerste plaats, al de rest komt nadien.

Ja, ik ben me erg bewust van de blessings die ik dit najaar op mijn weg vind. Dankzij jullie allen kunnen we ook genieten.

Dank, dank, dank dus.

Commentaren

Net terug van onze meeting in Firenze en meteen wat bijgelezen op je blog Leen. Ik bewonder jullie kracht, je positieve ingesteldheid (en jouw schrijftalent!) Wij duimen hier dat alles verder zo goed mogelijk verloopt voor Natalie. Nog een fijn weekend.

Gepost door: Fabienne | 27-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.