28-10-12

Feestje

5u48: gestommel in de kamer van Natalie, voor het eerst na een anders volledig stille nacht!
Onze avond was nog supergezellig geweest, verhaaltjes gelezen, kindjes naar bed, haardvuur aan, fles champagne om te vieren, gezellig onder ons tweetjes, weet je wel ... !
Ook vandaag verliep rustig, al was Natalie minder in vorm dan gisteren. Ze kon niet wachten tot het feestje begint. Heeft weinig zin om te spelen, is moe, zeurt, maar krijgt haar tut niet (meer) overdag. Ik heb van het zonnetje gebruik gemaakt om nog eens een sportieve loopinspanning van 5km te doen, met Louise en Katrien op hun fiets voorop.

Het feestje zelf dan was gezellig. De 3 grote nichtjes zorgen altijd voor een smile op mijn kindjes hun gezicht. Natalie moest in de zetel liggen, dus de spelletjes werden daar georganiseerd. Natalie werd er helemaal vrolijk van. Vermoeidheid speelde plots geen parten, ook was het dan voor onze interne klok al later dan de klok aan de muur deed vermoeden.

Nu de laatste nacht in haar eigen bedje. Ze kijkt er eigenlijk naar uit om terug te gaan, vreemd genoeg. Hopelijk is ze morgenvroeg even enthousiast wanneer wij (Louise, Katrien en ik) haar er morgen achterlaten ...

De commentaren zijn gesloten.