29-10-12

De eerste dag alleen

Vanmorgen met de 2 zussen Natalie terug naar Pulderbos gebracht. De rit duurt 40 minuten, daar moet ik vanuitgaan, 35 is ook al eens gelukt, maar dan moet echt "iedereen opzij gaan staan!"
De zussen hielpen flink mee de auto uitladen, rolstoel duwen en terwijl ik Natalie op haar brancard installeerde, gingen zij de overige bagage uit de auto halen. Alleen, zo fier als een gieter!

Natalie vroeg meteen om naar de leefgroep te mogen, de buiktherapie begon ook vrijwel onmiddellijk. Ja, het afscheid deze keer was makkelijk. Mijn flinke dochter zei vol goede moed: "tot straks lieve mama".
Ze is hier in goede handen, zoveel is duidelijk. Maar het is toch met een klein hartje dat ik mijn lieve schat hier "alleen" achterlaat, een ganse dag ...

De zusjes mochten gaan spelen bij een vriendin (en collega) van me. En natuurlijk heeft mama ook uitgebreid gebabbeld, tot mijn dochters er echt wel genoeg van hadden dat ik nog altijd niet weg was! Maar 't doet altijd zo'n deugd, babbelen met gelijkgestemde zielen. Toch betrapte ik me er op dat ik zelfs dan constant met Natalie in mijn hoofd zat. Heb dit ook kunnen zeggen, dat maakte het wat makkelijker.

Maar de eerste volledige dag voor Natalie alleen hier, toch weer een speciaal moment. Ik hoor zo meteen hoe het verlopen is. Want om 16u heeft ze alle therapieën voor vandaag gehad en ga ik haar halen. Dan steek ik haar in bad, was haar haren zodat ze er picobello uitziet als er bezoek komt straks (diezelfde vriendin met haar en mijn kroost en dan nog een andere vriendin met de kids). Vanavond komt papa hier slapen, die rijdt dan morgenvroeg van hieruit meteen naar zijn werk. Chapeau!!

Ben er nog altijd niet uit hoe het vanaf volgende week zal lopen, de opvang voor de 2 anderen dan. Wie wanneer hier slaapt, is bepalend voor de hulp die ik op het thuisfront al dan niet moet inschakelen. Een doodle volgt later deze week zeker nog. Eerst nu even die organisatorische bedenkingen opzij zetten en gezellig "alleen" samenzijn met mijn schat.

(Ik heb vandaag ook een album met enkele foto 's aangemaakt en hier op de blog geplaatst)

Commentaren

Natalie, hier is een berichtje van Roos:
Liefste Natalie, ik mis je heel hard. Ik vond de foto's heel mooi en ik ben een beetje jaloers dat Katrien en Louise op het paard mochten zitten, en ik niet. Natalie, wij gaan naar oma en opa deze week, 3x blijven slapen + 1x bij mijn peter. Groeten van Roos. xxx

Gepost door: Roos | 29-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.