01-11-12

Ontbijt op bed

Vanmorgen een MMS van papa: Natalie had ontbijt op bed gekregen.
Croissants, vers geperst fruitsap, eieren met spek, chocoladebroodje, alles erop en eraan.
Katrien wilde dat ook wel, dus gingen Louise en ik beneden ook een plateau voor Katrien halen, met cornflakes, chocolademelk, wafel, appel... Minder spectaculair maar ook super gezellig. We gaan voor Kerstmis zo een echte ontbijt-serveer-plateau (of hoe heet zo 'n ding?) vragen. De Sinterklaaslijstjes - vandaag afgewerkt - zijn nl. al overvol!!

Tegen de middag was het duidelijk dat wat ik vooropgesteld had, niet tot de zin van de zusjes was, ze wilden nl. mee naar Pulderbos. Tante Els kwam op bezoek vandaag en had nog 2 plaatsen vrij in de auto zodat onze meisjes met hen terug mee naar huis kon.
Ik was natuurlijk al wat vroeger naar hier gekomen zodat Louise en Katrien me konden helpen bij het lekker badje dat Natalie verdiend had. En zo was ze helemaal klaar om te spelen met nichtje en neefjes. Weer dolle pret in de cafetaria dus, geen Stille Kempen.

Bleek trouwens dat ze hier vandaag ook weer iets extra voor de kinderen voorzien hadden: nl. een filmnamiddag op een heus filmscherm terwijl gisteren de Halloween playback show ook al zo 'n succes was.

Ja, ze doen hier een uiterste best om het de kinderen naar hun zin te maken en een beetje een thuis-gevoel te creëren. Natalie is hier ook echt graag, heeft ze daarnet nog eens gezegd. Maar ze is ook superblij dat ze morgen weer naar huis mag, want dan is ze weer "bij mijn lieve mama en papa" ...

Dochter weet wonderwel hoe ze mama kan troosten...

De commentaren zijn gesloten.