08-11-12

Huiswerk

Dankzij extra bezoek voor Natalie hier vanavond, kon ik een beetje langer thuisblijven.
Dus tijd om dictee eens te bekijken (wisten jullie dat kaboeters ook bestonden?), mee te oefenen met het nieuwe woordje "riet", lievelingseten klaar te maken en nog een babbel met papa te doen. Gevolg was dan wel dat we om 19u40 nog aan het huiswerk moesten beginnen!

Maar in tegenstelling tot wat ik verwachtte, begon ze niet te zeuren dat ze te moe was. Nee, nee, ijverig begon ze het blaadje in het HUP-boekje te lezen! Daar de juf er had bijgeschreven dat dit al "heel goed lukte", was ze nog meer gemotiveerd. En ondanks de vermoeidheid, maakte ze maar 2 foutjes.
Daarna moest ze in haar taalboek nog een werkje doen, waarbij ze bij 6 prentjes het juiste woord moest kleuren. Nadat ik haar had overtuigd dat ze de woordjes moest lezen i.p.v. zomaar eentje te beginnen kleuren, lukte dit haar foutloos. Wat een toverkleurpotlood en een schouderklopje van de juf al niet kunnen doen!

Ze heeft vanavond nog zeker 3 keer gezegd, dat ze het hier eigenlijk wel leuk vindt.

Ze moest ook nog wel de visjes in het aquarium aan de cafetaria slaapwel gaan wensen. Die hebben ook al namen gekregen (allemaal kindjes van de klas natuurlijk!!).

De visjes slapen nu, Natalie ook, maar 2 andere kinderen zijn al een ganse tijd aan het wenen voor "mama".

Commentaren

Knap van je Natalie!!!

Gepost door: Carolien | 12-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.