12-11-12

Rust

De rust is weergekeerd, in huis, in mijn hart, in mijn hoofd, in Natalie haar hoofd ...
Vanavond was ze terug "her usual self", opgewekt en vrolijk dus. Geen last meer van hoofdpijn. Oef.

Het deed me wel wat vandaag, niet bij haar kunnen zijn wetende dat een nieuwe aanval al dagen om de hoek loerde. Het gevoel haar in de steek te laten, er niet te kunnen zijn voor haar als ze het nodig zou hebben.
Toen daarstraks op gsm "privé-nummer" verscheen, sloeg mijn hart dan ook meteen over. (vals alarm, één of ander call center dat iets wilde aansmeren..)

De rust doet deugd en maakt dat ik voel nu dat ik ook rust nodig heb. De verjaardagslijstjes en Sintlijstjes en Kerstlijstjes en Nieuwjaarslijstjes zullen tot morgen moeten wachten !!

Morgen wordt plots ook een belangrijke dag. Blijkbaar is het nog niet "zeker" dat Natalie op haar verjaardag naar huis mag komen... De sociale dienst moet dit blijkbaar goedkeuren. Zal morgen dus maar mijn vriendelijkste gezicht opzetten wanneer ik naar de dienst stap.

De teleurstelling zou immens zijn, ook voor Katrien. Een feestje voor de kindjes van de klas zit er immers momenteel niet in. Als Natalie dan ook niet eventjes samen in de klas met haar kan zijn, om samen gevierd te worden ....

Even mijn liefste vriendelijkste gezicht gaan oefenen nu !

Commentaren

En Leen, is het gelukt met je liefste en vriendelijkste gezicht? Ik duim ervoor.
Liefs
Paulax

Gepost door: Paula | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

Is nog in beraad. Weet het pas morgen.

Gepost door: Leen | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.