12-11-12

Toch in bad

De faciliteiten in Pulderbos zijn beter dan die van thuis. Dus maken we het ons zelf gemakkelijk en gaat Natalie daar 2x per week in bad, i.p.v. thuis. Nu ja, dat is dus de bedoeling.

Dochterlief dacht daar blijkbaar anders over en vannacht om 2u05 heb ik haar dan toch in bad gestoken! In 't midden van de nacht is daar natuurlijk maar 1 goede reden voor dus jawel, Natalie had overgegeven en haar haren moesten grondig gewassen worden.

Ze heeft eigenlijk een gans weekend geklaagd van hoofdpijn. Ik heb regelmatig pijnmedicatie gegeven in de hoop een nieuwe aanval voor te blijven. Nu ja, als het écht een pompdysfunctie is, helpt dat allemaal niet. Maar als het een migraineaanval zou zijn - wie zal het me ooit met zekerheid zeggen?? - geven we best bij het minste signaal pijnmedicatie en motilium (dixit neuroloog) om alzo proberen de stekende hoofdpijnen voor te blijven.
En dat is behoorlijk gelukt, ook vannacht was het naar haar normen slechts " een beetje hoofdpijn".

Daarna hebben we allen nog een rustige nacht gehad maar de ochtend verliep alweer in het teken van hoodfpijn. De fles Perdolan raakt op die manier natuurlijk snel leeg. Want ook Louise broedt al het ganse weekend op iets en had eigenlijk liever gewoon terug in haar bedje gekropen vanmorgen.

Het afscheid vanmorgen in Pulderbos liep vlot. Wat een verschil met vorige week. Ze moest uiteraard uitgebreid geknuffeld worden en de bevestiging krijgen dat ik altijd terugkom. Maar de beperkte bedrijvigheid in de leefgroep, de aandacht van 2 lieve verzorgsters en haar vriendin die naast haar stond te kleuren, zorgde voor de nodige rust.

Eigenlijk was ik het deze keer vooral die het moeilijk afscheid nemen vond. Heb haar veel liever bij mij zolang de hoofdpijn niet volledig wegblijft.
Nu ja, ik heb ze eigenlijk altijd liever bij mij ..


Commentaren

Hopelijk is de hoofdpijn ondertussen helemaal weg!

Gepost door: Carolien | 12-11-12

Reageren op dit commentaar

He die hoofdpijn komt me hier thuis ook bekend voor! Eerst was Jef ziek en... nu Jef beter is en morgen weer naar school mag, kwam Marie... met hoofdpijn! Ik denk dat er iets in de lucht hangt. De dokter hier rechtover heeft het ook best druk, zo te zien. Laat ons hopen dat dat de reden is van de pijn!
groetjes

Gepost door: Leen Verhoeven | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.