13-11-12

Mijlpaal

13 een ongeluksgetal? Niet voor ons.
Want uitgerekend vandaag heeft Natalie - tijdens de Ronde van Berg en Bos - haar eerste stapjes gezet!
De dokter en de kine waren fier in haar plaats.

Natalie vond het wel moeilijk, het deed geen deugd, was zwaar werken... En dat zal wel nog een tijdje zo zijn.

Ook de angst speelt hier natuurlijk een rol. Om haar evenwicht te vinden en zich veilig te voelen zet ze ze eerst de handen vooruit - ze moest stappen tussen 2 baren - dan pas de benen, wat maakt dat de heupen buigen.
Net dat willen ze afleren, ze moet volledig rechtop leren lopen, wil ze ooit zonder hulpmiddelen kunnen stappen...

Maar we zijn uiteraard heel blij met deze grote stap.
En heel trots op onze grote meid!

Commentaren

hoi Natalie, SUPER !!!!!Heel flink gedaan!

groetjes,
Marleen

Gepost door: marleen | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

Hoi Leen
Heb EINDELIJK je blog ontdekt (na een tip van Jo)! Wat valt er nog veel te lezen! Ik heb eerst een tijdje achterstevoren gelezen, maar ben dan toch maar van bij het begin begonnen wegens té verwarrend in omgekeerde volgorde :-)! Ik ben nog niet rond (kan niet op een half uur natuurlijk, maar ik lees zeker nog verder straks). Eén ding valt steeds weer op: hoe moedig is Natalie! Hoe moedig ben jij!!! En hoe stom zijn mijn eigen 'probleempjes' van elke dag! Je hebt daar wel een punt als je zegt dat we 90% van onze tijd verspillen met bang te zijn voor dingen die niet eens gebeuren. Dat geldt ook voor mij. "Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest", zei iemand me ooit.
Maar je wou ook 'gewoon' nieuws van bij ons... De voorbije weken zijn hier omgevlogen. De school eist heel wat van mijn tijd, maar dat ken jij wel hé. Niet te geloven dat we alweer zo dicht bij de examens staan!
Dit weekend zagen we hier nog foto's van Louise in Steffie haar bomenboekje (herinner je je nog die opdrachtjes met bladeren en herfstgeuren?) Ondertussen is Steffie al aan het werk (interims, eerst in Geel, en nu in Turnhout). Regelmatig vangt ze ook de kindjes van een nichtje op en af en toe gaat ze babysitten bij Babs.
Trouwens, ik heb nog steeds geen Doodle gezien! Ik hoop dat ik die niet heb mislopen ??? Je weet toch dat je altijd hulp mag vragen hé!
Ik ga nu eerst voor het eten zorgen, Emilie naar de muziekschool brengen (want 't is al zo donker), mijn toetsen verbeteren, ... Ik kijk al uit naar je verdere relaas. Ik had trouwens geen idee dat jij zo'n vlotte schrijfster was. Je zou een boek kunnen uitgeven!
Ik vind het wel jammer nu dat ik je blog zo laat heb ontdekt en dus nog niet gereageerd had op je verhaal. Maar ik heb al wel erg vaak aan jullie gedacht hoor, eerlijk waar!
Lieve groetjes en een dikke knuffel van ons allemaal! Tot binnenkort! x k10

Gepost door: Kristine Hendrickx | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

!!!!!!!!!

Gepost door: Manuella | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

Jippie , wat een fijn nieuws zeg.
Volhouden en doordoen!
Supermeid.
Anne

En dan nu even een woordje van Sterre : ik citeer!
" heel veel beterschap, ik hoop dat je snel beter wordt. Hopelijk ben je snel terug op school. Ik hoop dat je snel je vrienden terugziet en ook heel snel thuis kan komen. ( einde citaat :) )

Gepost door: anne | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

Wauw, subliem, spetterend, geweldig, fantastisch, cool, gaaf, te gek, grandioos, vet, onbeschrijflijk,... en welke woorden kan ik hier nog verzinnen? Inderdaad een mijlpaal.
Natalie, duizend pluimen, duizend duimen, duizend bravo's, duizend keer een applaus, duizend staande ovaties verdien jij, meid. Je bent ongelooflijk. "You rock, girl!"
Knuffels van Laurie, Nathan, Anthony en Paula XXXX

Gepost door: Paula | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

Hei Natalie en Leen,

Hopelijk vinden jullie het ok als wij mee trots zijn op jou, kleine prinses? Ik zit hier met een 'big smile' en zie het zo voor mij! Knap gedaan!!
De kinderen liggen al lang in bed, maar ik vertel het ze morgen. Roos kennende zal ze in de wolken zijn: ik herinner me nog zo hoe ze thuis kwam toen je voor het eerst met de 'kaye walker' stapte: 'mama, ik heb GOED nieuws! Natalie kan stappen!' Wel, ze zal nog verschieten van jou! :)

Veel lieve groetjes! Ariane en co

Gepost door: Ariane | 13-11-12

Reageren op dit commentaar

Waaauwww Nathalie!!! Bravo, applaus, zoentjes en vooral een goude medaille, dat heb je verdient.
En eigenlijk,... ik heb hier nooit aan getwijfeld, met al dat doorzettingsvermogen van jou, waar blijf je het halen?
De dag dat jij zegt: ik geef het op, dan ga ik mijn haren paars verven, dus meid: niet opgeven he ;-)
SUPER SUPER SUPER wij zijn fier op jou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katrijn en co

Gepost door: Katrijn Janssens | 15-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.