16-11-12

Moeilijke nacht

Een erg moeilijke nacht zelfs.
Deze was pas om 21u begonnen nadat we eerst nog gespeeld en gelezen hadden.
Tijdens de eerste remslaap (zo'n 45min. later dus) merkte ik al dat ze heel onrustig was. Als dan een half uurtje later een verzorgster op de kamer komt - om een afspraak te regelen met de psycholoog, die wil mij blijkbaar spreken - werd ze al een eerste keer wakker, dorst, kniepijn...
Even later opnieuw bezoek van de nachtwacht om te zien of alles in orde was, weer wakker, weer dorst, weer kniepijn, ...

's Nachts een 4-tal keren hetzelfde scenario: ze wordt wakker van teveel lawaai (er is hier een jongetje van 8 dat vaak roept in het midden van de nacht), wil drinken en klaagt van kniepijn. Ik merk al op dat de spanning terug toeneemt. Het hoogtepunt van de botoxwerking is al voorbij, na 6 weken al!!

De ochtend verliep dan ook in slow motion, maar uiteindelijk is ze toch fris en wakker (en hongerig!) enthousiast naar de leefgroep vertrokken. Maar heel blij dat ze straks naar huis mag, "en dinsdag ook hè mama?".

Ik lees straks ongetwijfeld weer in het heen-en-weer-mapje dat ze het zonnetje in huis is geweest!
Er is daar niemand die zoveel babbelt en lacht als onze grote kleine meid. Dat stemt ons gelukkig.

Toch wringt er weer iets, waarom moet ik en godsnaam de psycholoog spreken?
Iemand wildvreemd die me weer gaat uitvragen en dan weer gaat doen dat zij wel weet hoe je het best de dingen aanpakt, aarghhh!!!

Gisteren ook al zo 'n "aarghhh-dag", voor een totaal andere reden weliswaar. Garage ging eens snel mijn remproblemen oplossen. Ja, dag Jan ... Een ganse dag zat ik zonder auto omdat ze de oorzaak niet konden vinden. En daardoor heb ik een leuke afspraak moeten afzeggen, aarghh !

De commentaren zijn gesloten.