22-11-12

Feest bij opa en oma

Katrien en Natalie mochten het eten kiezen, hun lievelingseten dus.
Katrien wilde "oranje puree patatjes", Natalie verkoos "rode kool". Dus maakte oma ...
Allebei !!

En ze hadden nog meer verrassingen in petto, want alle neefjes en nichtjes waren uitgenodigd om te komen eten. Ook de tantes waren er en Katrien haar peter. Er hingen slingers, tafel was versierd. Er waren al cadeautjes voorzien en er konden zelfs kaarsjes worden uitgeblazen. (En dan zeggen dat het feestje eigenlijk pas zaterdag is!)
En dat allemaal speciaal voor Natalie ... En voor haar zus natuurlijk. Ze hebben geluk met zulke fantastische grootouders.

Nadien zijn we gaan bowlingen. Het was vorige keer zo meegevallen, dat de meisjes het nog wel eens wilden proberen. Dit keer won Katrien en nadien ook Louise een game. Tante Magda was nog even komen kijken en dan naar huis, hot dogs eten.

Na het avondeten mocht Natalie dan eindelijk met haar cadeau spelen: de Play Dooh snoepmachine. Er werden heel wat snoepjes gemaakt en verkocht, mooi te zien hoe meisjes konden samenspelen.

En dan plots, vlak voor het slapengaan de ontlading, een waterval van tranen, groot verdriet. Ze wilde niet thuis zijn, ze wilde naar Pulderbos. Waarom was ze naar huis moeten komen?

De commentaren zijn gesloten.