29-11-12

Nog meer lawaai

Meer deze keer van 4 spelende kinderen die niet wilden gaan slapen ...

Morgen geen school voor de kids, dus vanavond mochten ze elk een vriendinnetje uitnodigen om te komen logeren. Het is de voorbije maanden al altijd bezoek (en cadeautjes) voor Natalie geweest en vooral Katrien kan daar zeer misnoegd over zijn. Zij voelt zich heel snel benadeeld, terwijl dit niet zo is.

Nu ja, ik kan dat eigenlijk niet zeggen "terwijl dit niet zo is". Zij voelt dit nu zo aan, zij beleeft deze periode op een manier die deze gevoelens naar boven brengen. Dus is dat wél zo, voor haar.

De start was moeilijk, Louise en Katrien maken snel ruzie als er andere kindjes zijn. De éné wil samenknap zijn en met 4 samen spelen, de andere wil dat absoluut niet. Uiteindelijk heb ik toch heel erg duidelijk gemaakt (eventjes zelfs ZO) dat ze vanavond samenknap moesten zijn en dat er morgen wel gelegenheid zou geschept worden om 2 per 2 te spelen, als die wens er tenminste dan nog zou zijn...

Eens deze storm gaan liggen was, werd het nog een gezellige bedoening.
En ja, er staan 5 schoentjes voor de open haard nu, die natuurlijk niet mag branden. (dat 5de hebben we er voor Natalie natuurlijk bijgezet).

Benieuwd of zwarte piet vannacht gaat langskomen!!De commentaren zijn gesloten.