03-12-12

En nog eentje ...

Gisteren nog een 4de mijlpaal ontdekt: alleen naar toilet gaan!

Een hele onderneming en ze moet dit zeker niet doen als het "dringend" is, maar ze was "determined" om alles alleen te doen en dat is ook gelukt. Nou ja, op het opendoen van de deur tussen living en hal na dan. (maar wie valt nu over zo 'n detail!?)
Ze kan de deur wel alleen opendoen, maar dan moet de deur van haar wegdraaien om verder te kunnen, niet naar haar toe want dan staat ze zelf in de weg.
Ze was zelf zo fier, dat ze een kwartiertje later opnieuw naar het toilet moest, eigenlijk gewoon om nog maar eens te tonen dat ze het kan.

En vorige week had ze ook al een paar dingen voor de eerste keer moeten doen: zelf vanuit lig op de rand van de brancard gaan zitten en - van een gans andere strekking - de eerste echte 1ste leerjaar toetsen !!

De Toverboomjuf had woensdag gevraagd of er ook toetsen gedaan werden in Pulderbos, ik had dit op papier gezet voor de ziekenhuisjuf (die ik enkel vrijdagavond even zie). Deze was donderdag en vrijdag meteen op dit verzoek ingegaan en heeft Natalie controletoetsen na HUP1 laten afleggen. De ziekenhuisjuf was zelf fier over het resultaat (en wij dus ook). Fantastisch hoe ook zij zo met Natalie meeleeft.

Ja, we hebben dus een uitstekend weekend gehad. Gek toch hoe goed je jezelf voelt als met je kinderen alles prima is. Toch knaagt er momenteel weer iets binnenin. En ik denk niet zonder reden ... Maar laten we die negatieve gevoelens nog maar even negeren en nog even blijven hangen in de euforie van 't weekend.

Commentaren

Lieve Natalie, Voor deze mijlpaal maak ik een spetterend vuurwerk voor jou! Zo ongelooflijk knap van je. X

Gepost door: Paula | 03-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.