11-12-12

Kerstsfeer

Terwijl Natalie rustig ligt te slapen in haar nieuwe matras (waarin ze dus ook in V-houding met gestrekte benen vastgebonden ligt), geniet ik van de rust en de kerstsfeer op de kamer. Ja, rust!
Sinds ik vorige week tegen Natalie haar favoriete verzorgster had gezegd dat het slapen zo moeilijk was owv lawaai, is het fel gebeterd. De rust, een kerstboompje, een stalletje, kaarsjes (die weliswaar niet branden) en een verlichte tak zorgen voor een aangename sfeer.

Toen ik aankwam daarstraks was het weer een drukte van jewelste, altijd als het RBB is. Bovendien had ik ook een afspraak met de dame van de rolwagen. Natalie heeft na 3,5 jaar wel recht op een nieuwe maar een correcte prijsvriendelijke keuze maken is niet zo makkelijk dus ik was blij met de deskundige uitleg. Daarnaast wilde ik ook nog een babbel doen met de man die de zitschaal maakt: Natalie had aangegeven dat deze oncomfortabel zit en alvorens deze afgewerkt wordt, moet er dus nog een en ander gewijzigd worden. Zoals steeds, kreeg ik geen gehoor want "het is echt wel de bedoeling dat het zo hoog en zo smal is mevrouw". Gelukkig heb ik voet bij stuk gehouden, want de dokter gaf mij gelijk en nu zal de definitieve dus een pak kleiner (en dus ook lichter) zijn.

Ik hoorde haar ook zeggen dat ze zich wel moesten haasten, want dat Natalie hier niet zo lang meer zou zijn... Hmm, had ik dat wel goed gehoord ?? Ik kon natuurlijk niet wachten tot het wekelijkse gesprek met de dokter.

Neen, er is dus niks mis met mijn oren! De dokter en prof - die hier vandaag toevallig ook was - hebben beslist dat ze vanaf 28 december definitief thuis mag blijven, mits een goede nazorg natuurlijk. Dan zullen we dus 10 weken hier geweest zijn, waar effectief 8 tot 10 weken vooropgesteld was.

De dokter wilde Natalie het goede nieuws ook zelf vertellen - die was aan het racen met haar rolstoel en had dus niks gehoord. Diegenen die Natalie een beetje kennen, kunnen allicht wel visualiseren welk een spontane, hartverwarmende, gelukzalige reactie hierop volgde. Kippenvelmoment...

Dan toch nog 1 week samen thuis in de vakantie ... Oef!!

Commentaren

Wat een goed nieuws zeg!! Ik kan me inderdaad ook voorstellen hoe blij Natalie zal gereageerd hebben! Nog even het op-en-neer-rijden volhouden dus! Jullie kunnen bijna beginnen aftellen naar de thuiskomst van Natalie! En geloof me, er zullen heel veel mensen zijn die samen met jullie me aftellen :-)

Gepost door: Myriam P. | 11-12-12

Reageren op dit commentaar

Super goed nieuws!!! Ik ben samen met jou (en jullie) ook heel blij!

Gepost door: Veerle | 11-12-12

Reageren op dit commentaar

Super!!! Van een mooi kerstcadeau gesproken:D
Geniet van het gezellig samen zijn tijdens DE vakantie die symbool staat voor samen zijn. Je gaat terug moeten wennen Leen aan een min of meer 'gewone' dag;-
Nathalie, woehaaaaaaaaa, super dikke kus voor je doorzettingsvermogen, alleen jij hebt ervoor gezorgd dat jouw mama haar droom werkelijkheid wordt.

Gepost door: katrijn | 11-12-12

Reageren op dit commentaar

GO GO GO NATHALIE!!!

Gepost door: mathijs | 12-12-12

Reageren op dit commentaar

Fantastisch nieuws !

Gepost door: Ann Florus | 13-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.