13-12-12

Bezoek

Hoe kon ik het vergeten? Hoe kon ik vergeten om te vertellen over het aangename bezoek gisteren?
Maar liefst 2 gezinnetjes van Bel zich hadden gisteren de moeite getroost om naar Pulderbos te komen. Eerst kijken naar de poppenkast en daarna samen spelen in de cafetaria.
Gevolg: een bende uitgelaten kinderen die ervoor zorgden dat de Stille Kempen passé is.

Natalie in haar nopjes natuurlijk. Logisch, wie zou niet gevleid zijn met zoveel aandacht? Wie zou het niet warm krijgen vanbinnen als ze zouden voelen dat ze toch niet vergeten zijn?

Morgen komt er nog meer bezoek, ook uit Bel. Dankzij de bereidwillige medewerking van De Toverboom zullen morgen de vliegertjes (=kindjes 1ste leerjaar) kunnen zien waar Natalie de voorbije 8 weken gewoond heeft en wat ze hier allemaal moeten doen heeft. De vliegertjes zullen goed ontvangen worden, het bezoek is door het personeel hier zorgvuldig voorbereid en zal ook door hen begeleid worden. Terug eventjes samen als 1 groep - al missen we ook nog steeds een ander chronisch ziek klasgenootje. Dan is de cirkel rond en kunnen we echt de thuiskomst beginnen voorbereiden, zowel thuis als op school ...

Spannend, benieuwd, aanpassing, aanvaarding, routine vinden, hulp inroepen, ... dat zijn zo de eerste woorden die me te binnenschieten als ik probeer me het "gewone leven" terug voor te stellen.

Nu ja gewoon, met een zorgenkindje in huis is het leven nooit "gewoon"!

Commentaren

Ik ben heel benieuwd naar de verhalen straks! Norah keek er enorm hard naar uit om eens te kunnen zien waar Natalie de laatste weken heeft verbleven. Het is inderdaad jammer dat niet de hele klas mee op bezoek kan komen. Maar voor hem werd onlangs toch weer een lunchdoodle rondgestuurd, wat toch ook positief nieuws is!!

Gepost door: Myriam P. | 14-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.