28-12-12

Quality Time

Donderdag 27 december: een dagje speciaal voor Louise en Katrien.

Quality time. Net was ze nodig hadden. En wat ze na zo een lange onregelmatige periode "oo-oo-oo-zo-verdiend" hadden.

Ze mochten beiden een activiteit kiezen. Louise moest niet lang nadenken, haar keuze viel op schaatsen. Katrien hield het bij een binnenspeeltuin. En tussenin gaan eten in ... de MacDonalds .
Hoewel het pas de 2de keer was op 8 jaar tijd dat ze ons daar zagen verschijnen, was ik toch niet laaiend enthousiast. Maar goed, het was "hun" dag en dus ging ik gedwee mee met mijn brei als gezelschap!

Ook 's avonds liet bewust het poetswerk en strijkwerk liggen (en dat terwijl de poetsvrouw plots besloot om een vrije dag te nemen). Het werd dus een avondje kwartetten en daarna gezellig naar Thuis kijken. En omdat ik zelf moeite had om afscheid te nemen van de dag, kregen ze nog een aflevering van Micky Mouse Clubhouse bovenop.

Daarna waren we snel in dromenland, met 3 in 1 bed. Om dan deze ochtend zalig lang uit te slapen ...

Het was ongetwijfeld de meest ontspannen dag sinds 2 oktober. Onwennig ook wel, want ik ben gewoon om 10-tallen keren per dag te moeten inspringen om Natalie mobiel te maken. Nu niet, nu kon ik doen wat voor anderen vanzelfsprekend is wanneer ze naar een speeltuin gaan of eendert welke andere uitstap met hun kinderen doen. Er gewoon zijn en je kinderen zien genieten ...

Nog 2 uurtjes en dan laten we Pulderbos (voorlopig) definitief achter ons ...

Commentaren

Bedankt voor de blog...heeeel spijtig dat we niet in Pulderbos zijn geraakt, maar dat maken we zeker nog goed!
Geniet nu maar van de vanzelfsprekendheid van het gezinnetje compleet thuis te hebben, na al die maanden mag het echt wel! Chapeau voor jullie allemaal!!!

Veel liefs
Carolien

Gepost door: Carolien | 28-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.