20-01-13

Soap

Dit verhaal begint op een soap te lijken. Als ze zulke scenario's voor Thuis of Familie zouden bedenken, ik zou het erover vinden.

Helaas, dit is geen slechte soap, dit is ons verhaal. Een verhaal waarbij alweer gezondheidsproblemen ons leven domineren. Alweer een verblijf op de De Berg (Gasthuisberg) dus.

Louise is ziek, een bepaalde bloedwaarde staat zéér zéér laag. Ze staat over haar ganse lijf vol blauwe plekken. Mag niet stappen voor gevaar van vallen. Ze menen te weten wat het is, maar de medicatie slaat voorlopig nog niet aan. Zolang de waarde niet spectaculair stijgt, blijft er gevaar voor bloedingen, ook inwendig. Ernstig ziek dus. De komende dagen en weken zullen meer duidelijkheid geven. We proberen hoopvol te blijven.

Ooit is me gezegd dat het universum je niet meer lasten te dragen geeft dan je aankan. Deze last en al de bijhorende emoties wil ik echter niet langer via deze weg delen. Dit medium is te publiek en het verhaal - dat voornamelijk rond Louise zal draaien - zal te persoonlijk worden om gelezen te worden door mensen die ik niet ken.

Ik zal nog wel schrijven, mailen aan die het willen weten, maar niet meer hier.

Gisteren zei Louise dat het eigenlijk goed was dat zij dit eens meemaakte, "nu weet ik tenminste hoe het voor Natalie altijd voelt ..." Wijze woorden van een heel wijze meid.

Jammer van het eerste zangconcert van de tweeling. Wij waren er niet bij. De teleurstelling bij Katrien en Natalie is groot. Nu ja, ziek zijn komt altijd ongelegen.

Lieve mensen, koester jullie gezondheid want het is je kostbaarste bezit. Neem het alsjeblieft nooit voor vanzelfsprekend.
En bedankt om zo 'n trouw publiek te zijn geweest.

Commentaren

Hopelijk vinden ze snel wat er scheelt en gaat het dan de goede kant op voor Louise. Wens haar het beste.

Gepost door: Fabienne | 20-01-13

Reageren op dit commentaar

Hoe ongelooflijk kan het toch draaien in 't leven... ik sta echt versteld! Dat ze maar snel vinden wat er precies scheelt en weet dat we echt heel erg mee duimen voor beterschap alom.

Gepost door: Veerle | 20-01-13

Reageren op dit commentaar

Dag Louise, veel beterschap, louise! IK HOOP DAT HET SNEL BETER MET JE GAAT.Ik mis je xx Sterre

Dag mama en papa en zussen,
dat is schrikken!
Ik hoop dat de medicatie snel haar werk doet?

Als jullie hulp met iets nodig hebben, geef je maar een seintje
Anne dams

Gepost door: anne en sterre | 21-01-13

Reageren op dit commentaar

Lieve Louise,
Ik hoop dat je snel beter wordt!
Veel beterschap en een dikke knuffel,
Van Jorunn.

Jullie worden echt niet gespaard, hopelijk kunnen jullie vlug zeggen, was dat schrikken en gelukkig was het vlug voorbij.....
Ik wens jullie echt het allerbeste toe!
Marleen
toi toi toi

Gepost door: Jorunn en Marleen | 21-01-13

Reageren op dit commentaar

Ooh Leen,

zoals de tittel van je blog "als niets vanzelfsprekend is" gewoon gezond zijn hoort daar idd ook bij al staan we daar meestal pas bij stil als we zien zijn.

Hopelijk is Louise echt heel snel beter en mag de dagdagelijkse snel terug hervat worden!

Hou me op de hoogte hé!

Groetjes van ons allemaal

Gepost door: Carolien | 22-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.