30-01-13

361

361.000 !

Jawel, de nieuwe bloedname vanmorgen toonde 361.000 bloedplaatjes!
Niet te geloven als je bedenkt dat ze een ganse week rond de 1.000 gestaan heeft. Het dringt nu pas door hoe het aan een zijden draadje gehangen heeft.

Waarom haar lichaam plots besloot zichzelf te vergiftigen, zullen we allicht nooit weten. Ze blijven in Gasthuisberg wel heel erg behoedzaam. Ze moet de hoge dosis cortisonen voorlopig nog altijd blijven nemen. Het maakt haar heel droevig en vaak heel opstandig. Ze begint ook op te zwellen in haar gezicht en is nog snel vermoeid.

Regelmatige bloednames blijven noodzakelijk om zeker te zijn dat ze plots niet terugvalt. Dat zien ze vaak, dat het chronisch wordt.

Echt een euforisch gevoel hebben we dus niet, wel enorme opluchting.

De vele warme woorden van steun uit de meest onverwachte (en ook verwachte) hoeken hebben ons deugd gedaan. Bedankt lieve mensen.

Dit wordt jammer genoeg overschaduwd door een sterk gevoel van niet-begrepen-worden, van stukje bij stukje afgebroken worden tot er geen greintje energie meer overblijft...
Commentaren

Kop op Leen! Al kan ik me totaal niet voorstellen hoe het moet zijn om in jullie schoenen te staan! In ieder geval zijn we heel blij dat het nu goed gaat en we blijven duimen dat dit zo blijft en natuurlijk hopen we dat het niet chronisch word!

Toi toi toi!

Gepost door: Carolien | 31-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.