06-02-13

Controle

Gisteren op controle moeten gaan. Dat mocht in Geel deze keer.
Tege de zin van Louise eigenlijk, die veel liever naar de berg ging. Daar hebben ze genoeg aan 5-6 druppels en kan het met een vingerprik. In Geel kan dat niet, daar is het echt prikken en hebben ze minstens 20 druppels nodig...

De angst was heel groot bij haar, veel geweend, vaak gezegd dat ze het niet ging toelaten. Maar er zijn dingen die moeten, waar je niet buitenkant! Dit is er zo eentje.

Het prikje zelf viel dan uiteindelijk goed mee, dankzij de verdovende zalf die ze gesmeerd hadden.
Maar nog belangrijker, het resultaat was terug heel goed: 371.000 !

Maar ook hier maar een "voorlopig positief" antwoord. Hoe vaak hebben ze al niet gezegd dat een terugval niet ongewoon is, dat het goed opgevolgd moet blijven worden. Toch al zeker een jaar, ook al blijft alles ok...

De angst is dan ook nooit ver weg. Het besef van wat had kunnen zijn ... dat zindert na, dat is niet plots opgelost omdat de situatie nu stabiel is.

En hoevelen ook met ons meeleven en hoeveel steun we ook krijgen (wauw!), jammer genoeg zijn er ook mensen die dit niet begrijpen, niet willen begrijpen. Mensen die zogezegd het beste met je voorhebben maar je ondertussen stukje bij beetje afbreken tot er niks meer overblijft.

Really hit rock bottom this time ... But this too will pass.

De commentaren zijn gesloten.