16-02-13

Uitstel

"Het gaat hier altijd maar over Natalie en Louise", moet Katrien gedacht hebben. Dus vond ze er niet beter op dan ook maar eens ziek te worden!
Misschien had ik het kunnen voorkomen door te schrijven over haar nieuwe passie: drummen!!

Toch slechte timing Katrien, net vandaag hadden we hun al uitgestelde verjaardagsfeestje gepland.
Vanmorgen iedereen verwittigd, een hele bezigheid voor een zaterdagmorgend volgend op een nacht van 3u slaap!
Toen Katrien om 9u30 uitgeslapen beneden kwam, dacht ik nog even dat ik te snel gereageerd had. Maar niet veel later, kwam de koorts alweer opzetten en was het duidelijk dat uitstel de juiste beslissing was.

Maar als griepachtige infecties dan toch in huis zijn, dan liefst allemaal tegelijk van school thuis, een extra weekje vakantie als het ware.

Nu ja, zelf zou ik niet liever dan terug naar school gaan. Voor iemand die zijn job heel graag doet, is 5 maanden thuis zijn - terwijl alle collega 's het beste van zichzelf geven - wel heel erg lang. En als ik dan bij een bezoekje aan school vorige week leerlingen tegenkom die vragen wanneer ik eindelijk terugkom ... dan kriebelt het eens te meer.
Maar is het wel realistisch te denken dat ik werk kan combineren met dit gezinsleven? Meer bij de dokters dan thuis? Want ook de volgende controle van Natalie - eerste na ontslag uit Pulderbos - komt er binnenkort aan. Nieuwe botox is dan niet onwaarschijnlijk. En eigenlijk moeten we ook dringend terug op controle bij de oogarts, die dan zeker de uitgesteld oogoperatie terug op de planning zal willen zetten ...

Maar we moeten proberen het dag per dag te nemen. Vooruit plannen zit er niet in voorlopig. En dat terwijl ik als kind al 3 weken op voorhand wist welke kleren ik zou aantrekken!!De commentaren zijn gesloten.