19-02-13

vakantie ?

3 kindjes thuis, gisteren en vandaag. Je kan je de vraag stellen of het nog vakantie is! Niet dus, we moeten gewoon het maximum halen uit ons dokter-en-ziekenhuis-abonnement.

Katrien blijft koorts maken en is nu doorverwezen naar een NKO-arts. Morgen naar het ziekenhuis om evenwichtstesten te laten doen. In de namiddag, ah ja, want in de voormiddag staat dé afspraak met de pediater voor Louise al op het programma.
En ondertussen ontsnapt Natalie natuurlijk ook niet aan het virus ... Ook zij worstelt tegen de koorts en heeft - natuurlijk - veel hoofdpijn. Kortom, de éné huilbui na de andere moet hier bedwongen worden.

Het kan niet anders dan dat ik mijn diploma mindful-troosten na deze ervaring zal halen!

En mama en papa ? Die blijven overeind, die gaan door en steunen op elkaar.
Niet te hard roepen Leen, een maagzweer lijkt in de maak en 2013 heeft nog niet veel goeds gebracht heeft. Toch niet op 't eerste zicht.

Maar als je lang genoeg kijkt, vind je natuurlijk in alles je blessings.

Commentaren

Ik stuur je een virtuele dikke knuffel , het schijnt dat dat soms helpt tegen opkomende maagzweren .

Gepost door: Tina Ermgodts | 19-02-13

Reageren op dit commentaar

Veel steun, hou de moed er in, Leen, ooit moet het toch beteren!

Gepost door: Lieve Eelen | 19-02-13

Reageren op dit commentaar

Hopelijk zijn de kids ondertussen allemaal aan de betere hand!! Misschien dat de zon jullie vandaag een extra dosis energie en positiviteit bezorgd heeft, ik hoop het in ieder geval!

Jullie zijn een gezin en een koppel waar menig medemens naar kan opkijken, dit noemen ze blijven doorzetten en elkaar steunen in ziekte en gezondheid, in goede en kwade dagen...

Gepost door: Carolien | 20-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.