20-02-13

2 op 3

De lente hangt in de lucht, de vogeltjes 's morgensvroeg voelen het, de krokussen tonen het, de kippen bewijzen het. Een zalige lentedag vandaag, wie zat er niet op te wachten?

Met 238.000 was het echter Louise die vandaag voor het lente-gevoel gezorgd heeft! De opluchting was groot. En tegelijk voelde het aan alsof we het al wisten. Sinds maandagavond ging het duidelijk terug de goede kant uit met haar: resterende blauwbekken die eindelijk wegtrokken, meer kleur, meer energie, evenwichtig eetpatroon en vooral terug zin in het leven .

Is dit het langverwachtte keerpunt? Zo voelt het wel.

De diagnose van Katrien vandaag was dan ook snel aanvaard en eigenlijk ook geen verrassing. Met een gehoorverlies van 45% en een trommelvlies dat door de druk ondertussen al aan het middenoor vastkleeft, zijn buisjes onafwendbaar. Ook dit zal in de nabije toekomst plaatsvinden!
In vergelijking met al het andere is dit maar gewoontjes! En zij zelf is bijna blij dat ze ook eens naar het ziekenhuis en in slaap moet. Een beetje extra aandacht - en geen duizeligheid meer - zal haar deugd doen.

Met 2 van de 3 kindjes terug op de schoolbanken morgen, zijn we terug op de goede weg.

Commentaren

Geweldig nieuws, Leen! Oef, oef, oef!

Gepost door: Lieve Eelen | 20-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.