18-06-13

9 nachten

Dat is het verdict na eerst de marathon-consultatie van gisteren en dan een moeilijke botox-infiltratie vandaag.
9 nachten met beide benen volledig in het gips. En omdat de spanning zo groot is, was de prof niet bereid om er gedeeltelijk afneembare gipsen van te maken, mijn charmes ten spijt ...

Het maakt nochtans een wereld van verschil, bovenste gipsen kunnen afnemen en dus knieen af en toe kunnen buigen. Transporteren, aan tafel eten, toiletbezoek, slapen, mee naar Bobbejaanland .. niets van dat alles is vanzelfsprekend met 2 gestrekte benen.

Ik had er nochtans zelf om gevraagd, om botox nog voor het zomer wordt. Aan alles zag en voelde ik dat het nodig was. Voor haar bestwil, echt wel, al is dat op voorhand makkelijker gezegd dan op het moment zelf gedragen. Voor haar in de eerste plaats natuurlijk: verveling, warmte, pijn, valium, jeuk, junifen, frustratie, confrontatie met beperking, boos worden, weg-willen-lopen, maar beperkt kunnen deelnemen aan schoolse activiteiten... het hoort er weer allemaal bij ...

Dat het net nu de laatste weken in haar vertrouwde klasje met haar vertrouwde vriendinnetjes moet zijn ...
Dat het net nu moet zomeren ...
Wat zullen we blij zijn, Natalie en ik, met een verfrissend onweer morgen en daarna terug koelte !! En samen met ons neefje-lief, dat dezer dagen ook met een grote rode (arm)gips rondloopt.

Had ik niet gezegd dat ik botox nooit meer zou combineren met gaan werken? Dacht ik weer dat het allemaal wel zou meevallen, gezien wat ze vorige keer heeft moeten doorstaan? Operatiekamers, maskertjes, narcose,niet mogen eten, spierpijnen, benen niet mogen bewegen, de mentale belasting... het blijft niet-vanzelfsprekend, al is het dan al de 7de keer.

Commentaren

lieve Leen en Nathalie ,

wat vervelend al weer ! We sturen jullie vele knuffeltjes en kusjes. SMS of bel maar als we iets voor jullie kunnen doen , taxi , oppas , koken ,.... en als dit achter de rug is , dan gaan we nu echtig wel nog eens een glaasje wijn nuttigen samen ergens op een leuk plaatsje. Want dat is alweer veel te lang geleden !

Gepost door: tina | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Ai, weeral het zoveelste... . En eraan wennen... nee, dat lijkt me ook niet mogelijk!
En dat glaasje wijn... goed idee!

Gepost door: Leen Verhoeven | 19-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.