13-01-14

Topdag

"Het was een "topdag" gisteren", dixit Louise. Natalie en Katrien delen haar mening.

Een bezoekje bij oma en opa, waar ze dan met nichtjes en neefjes kunnen spelen, vinden de meiden altijd geweldig. En als je dan 5 dagen na elkaar "opgesloten" bent geweest, is het nog des te fijner.

De rit naar daar was echter geen succes, transfers blijven heel moeilijk. Ook omdat het voor ons zo onhandig en zwaar is om Natalie te dragen met 2 benen volledig in het gips. Maar dat leed was snel verdwenen.

Daarna was het pas echt feest, want we kregen bezoek. Natalie haar liefje had zelfs een ruiker bloemen mee. En zijn 3 zussen hadden cadeautjes bij, ook voor Louise en Katrien. Altijd leuk natuurlijk, onverwacht cadeautjes krijgen. Maar het grootste geschenk is toch wel het samenspelen en de vriendschap. Het klikt voor de volle 100%, zoveel is duidelijk.

Een zorge-loze namiddag dus, waarbij Natalie zelfs een tijdje kon vergeten dat ze gipsen heeft en pijn.

Veel te snel ging de namiddag voorbij maar de ontspannen sfeer bleef gelukkig de ganse avond duren.
Want er waren nog 2 goede nieuwtjes: een nonkel had de Nintendo kunnen herstellen en Louise kan nu ook  facetimen met haar hartsvriendin.

Een topdag dus! Wat een contrast met vandaag ...

Commentaren

Zalig om te lezen dat de pijn en al het lastige van de gipsen doorbroken werd! Iedereen die heeft kunnen genieten van een zalige dag, schitterend!!!

Groetjes Carolien

Gepost door: Carolien | 13-01-14

Reageren op dit commentaar

Hier hebben ze er ook echt van genoten. Cis was duidelijk zonniger nadat hij 'zijn liefje' had gezien.
Als het terug stormt in zijn hoofd, dan laat ik hem FaceTimen met Natalie. Haar invloed op Cis is van onschatbare waarde.

Gepost door: Ans | 13-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.