17-01-14

MP4-speler

Iedereen kent ze wel, de foute cadeaus.
Ook dit jaar zijn er ongetwijfeld weer velen die er één gekregen hebben, of gegeven ...

Het kan echter ook anders, soms zit je er ook bang on. En de dames hun MP4-speler is zo 'n cadeau.

Katrien en Louise kregen er eerst eentje, van hun respectievelijk meter of peter. En zoals zo vaak, wil Natalie dat dan ook, ze wil wat de zusjes heeft. Gelukkig had ik dit geanticipeerd.
Zelfverzekerd dus, werd de laatste nieuwjaarsbrief voorgelezen en de werden de laatste cadeautjes uitgepakt om dan superblij te zijn met haar eigen MP4-speler. Niet veel later lag de MP4-speler al doelloos op de tafel, tot mijn grote ergernis.

Maar dat het ding meteen zo nuttig zou worden bevonden, had ik bij aankoop niet gedacht.
Gewapend met haar roze MP4-speler, oortjes in de oren en de volumeknop maximaal, trokken we gisteren naar de gipskamer om de gipsen te laten verwijderen.  Daar waar het geluid van de boor haar anders panisch maakt, lag ze nu glimlachend mee te zingen met K3 en Katy Perry.

Ook de rest van het proces verliep snel en efficiënt. De prof is tevreden van het resultaat, nam uitvoerig zijn tijd om uitleg te geven over hoe het litteken te behandelen zodat het minimaal wordt. Hij heeft blijkbaar tijdens de operatie extra tijd genomen om het litteken van vorige keer - dat toen door een slechte verzorging in Pulderbos gigantisch groot en lelijk was - weg te werken.

Hij bleef ook toen de verpleegster het verband ververste, om ervoor te zorgen dat het goed gedaan was en dat de verpleegster Natalie niet pijn zou doen, "want ze is toch zo 'n lieveke he".

Ja, dat ga ik natuurlijk niet ontkennen!


De commentaren zijn gesloten.