23-07-14

Bieke en Fernand

Vandaag een universum-ervaring gehad zoals het steeds uitvoerig gedocumenteerd wordt in vakliteratuur maar ik zelf nog maar zelden hebben meegemaakt.

Ellenlange wachtrijen voor signeersessies bij zowel Bieke en Fernand maakten dat we vruchteloos en teleurgesteld huiswaarts moesten keren ...
Een uur, veel tranen en een ijsje als troost later, werd er door een volslagen vreemdeling toch nog een privè-ontmoeting geregeld met de beide acteurs. Een dikke knuffel en kus van Fernand, een lange babbel met Bieke en een heuse fotosessie met onze 3 dames en hun idolen waren de kers op de taart die ik bij het universum besteld had.

Het werkt dus echt: je vraag stellen aan het universum, het idee loslaten over wat het antwoord zou moeten zijn en dan genieten van de wonderbaarlijke manier waarop de wens je werkelijkheid wordt.
En niet alleen onze 3 dames straalden: ook Ann (die de rol van Bieke speelt) en Jaak (die Fernand is) alsook de lieve vreemdeling, genoten van het enthousiasme en van de uitbundigheid van mijn 3 schatten!
De ganse vakantie geslaagd dus, dankzij de bereidwilligheid van enkele lieve Vlamingen.

Je komt ze niet vaak meer tegen, mensen die je onbaatzuchtig liefde en vreugde bezorgen. Het staat in schril contrast met het egoïsme dat je bij zoveel andere mensen voelt als je bv. nog maar de tram wil nemen.
Maar als je zulke lieve mensen ontmoet - al is het maar heel even - dan wordt je innerlijke bron van hoop en verdraagzaamheid gevuld.