16-01-18

Update

De epidurale is gestopt sinds zondagnamiddag en verwijderd door anesthesist op zondagavond. Al snel was het verschil merkbaar in dat - éné - verdoofde been: spierpijn. Gevolg: moeilijk verdragen van gipsen en dus extra contramal.

Dat helpt prima, een tijdje ...  is dan ook een soort morfine.
Is dus een dubbel gevoel,  contramal bijgeven of niet. Het verdooft en versuft wel, wat het makkelijk(er) maakt omdat ze dan geen last heeft, maar gezond is het niet !

De eerste huilbuien zijn ook een feit: het besef dat ze nog heel lang zo moet liggen, die benen niet mogen buigen, niet rechtop mogen zitten, zich vervelen ... "Ik ben het k...beu mama"

Neen,  de "30 dagen zonder klagen" die gisteren gestart zijn,  daar doen we niet aan mee !!

Het is ook vervelend dat we nog steeds niet weten wanneer we naar huis mogen. In theorie zou dat vandaag mogen, als alles goed is. En alles is goed, nou ja, in de context toch. Maar we zien geen dokter ! Al bijna een week geleden geopereerd en nog steeds geen dokter op de kamer te zien ! Ja, anesthesie heeft goed zijn best gedaan, maar we hebben een orthopedist nodig, om te beslissen, om alle papieren in orde brengen...

Ze wil naar huis, en wij ook !  Wanneer komt er eindelijk een dokter ?!

Neen, wij doen niet mee aan 30 dagen zonder klagen.
28 dagen zonder alcohol zal ook wel goed zijn zeker !

De commentaren zijn gesloten.